به تعدادی رشته ی فلزی که دور یک لایه داخلی( هسته) فولادی یا کنفی پیچیده شده است سیم بکسل می گویند. از کاربرد سیم بکسل می توان مواردی مانند بلند کردن اجسام، زیپ لاین و... را نام برد. سیم بکسل ها با توجه به مشخصات آن ها و ساختارشان با یکدیگر متفاوت اند. این تفاوت ها به دلیل نوع هسته، درجه سیم، پرداخت سیم، پیش ساخته یا غیر پیش ساخته بودن، طول و سایز آن ها می باشد. سیم بکسل ها دارای قسمت های مختلف می باشند.
سیم بکسل زیپ لاین
۲ دی , ۱۴۰۱
گاورنر
سیم بکسل و گاورنر
۲۱ دی , ۱۴۰۱

تاویر کرین

تاویر کرین

امروزه به دلیل افزایش جمعیت و نیازمندی تغییر سبک زندگی همه چیز تقریبا تغییر کرده است و ما مجبور شدیم که تغییر اساسی در نوع و روند فرایبند ها صنعتی مان ایجاد کنیم. به دلیل اینکه جمعیت زیاد خواهان مسکن ها هستند در طول زمان مجبور شدیم که در سبک خانه های خود نیز تغییر ایجاد کنیم. دیگر ممکن نبود که همه خانه هارا حیاط دار و ویلایی بسازیم زیرا باید در یک مساحت مشخص حداکثر تعداد ممکن سکنا می گزیدند به همین دلیل کم کم به خانه های آپارتمانی و بعد ها به برج های بند شهری روی آوردیم. ساختن برج ها به طوری کلی با ساختن خانه های معمولی قدیمی تفاوت داشت و پیچیدگی های جدید را پیش روی ما قرار داد و به همین دلیل ابزار های قدیمی ما نیز به در نمی خورند و باید به ابزار هایی جدیدی برای انجام این پروژه ها به کار گیریم.

تاویر کرین  تاویر کرین                    1

یکی از مشکلات اساسی در انجام این پروژه ها حمل و جابجایی بازارها و مصالح به طبقه های بالایی میباشد. برای نخستین بار در مصر باستان برای حل کردن این مشکل از برج های چوبی استفاده شد که با استفاده از حیوانات با آنها  وسایل و بار ها را جابجا و حمل میکردند بعد ها با پیشرف صنعت و تکنولوژيی فولاد و چدن و آهن جایگزین چوب در این برج ها شدند. امروزه در شهر های بزرگ همیشه برج های زیادی در حال ساخت هستند که شما میتوانید آنها را مشاهده کنید.و حتما در کنار این برج های درحال ساخت برج های آهنی را دیده اید که امروزه به آنها تاور کرین گفته میشود. تاورکرین به معنی جرثقیل ساختمانی است. این جرثقیل ها در پروژه های ساختمانی بلند برا بلند کردن و جابجایی مصالح استفاده میشوند و این جرثقیل ها میتوانند که سیصد و شصت درجه چرخ داشته باشند و بتوانند یسک ارتفاع و شعاع مشخصی را پوشش دهند.

مطالب مرتبط: سیم بکسل روکشدار بدنسازی

تاور کرین ها انواع مختلفی دارند که میتوانند در اندازه های  گوناگون برای پروژه های متفاوت به کار گرفته شوند. این جرثقیل ها با ظهور خود در صنع توانستند که تحول عظیمی را در صنعت به وجود می آورند و به طو کلی شکل پروژه ها و ساختمان ها را تغییر دهند و نقش مهمی را در گسترش شهر های مدرن ایفا کنند. امروز در بازرگانی محمود قراچورلو قصد داریم که بررس تاور کرین ها انواع آن و ویژگی های هر یک و کاربردهای آن در صنایع مختلف بپردازیم. اگر شما در صنعت خود به این دسته از جرثقیل ها نیاز مند هستید و یا اینکه به این نوع مقاله ها علاقه دارید تا انتهای آن مقاله با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با تاور کرین ها آشنا کنیم. به شما اطمینان میدهم که این مقاله برای شما مفید خواهد بود.

کاربرد های تاور کرین

  • ساخت سد
  • ساخت پل
  • ساختمان‌های مسکونی بلند
  • ساختمان‌های تجاری بلند
  • بخش‌های صنعتی
  • نیروگاه‌ها
  • سازه‌های دریایی
  • ساخت سیلو
  • حمل کالا در بنادر
  • برج سازی

مطالب مرتبط: آهنربا های الکتریکی جرثقیل های صنعتی

تاور کرین ها انواع مختلفی دارند که با استفاده از اضافه یا کم کردن قسمت هایی می توانند ویژگی های مختلفی را به دست آورند. برای مثال اگر یک سکشن به این جرثقیل برقی ها اضافه کنید میتوانید ارتفاع ای جرثقیل ها را زیاد کنید و اگر از این تاور کرین ها یک سکشن کم کنید میتوانید ارتفاع این جرثقیل ها را کم کنید. تاور کرین ها انواع مختلف ثابت و متحرک دارند  که انواع ثابت دارای ویژگی های زیادی نیستند و فقط میتوانند در یک نقطه ای از الات و بار ها را بالا و پایین بپرند. جرثقیل ها ساختمانی متحرک با توجه به ابعادی که دارند می توانند در اندازه و قطر های متفاوتی به صورت ۳۶۰ درجه بچرخند و به حمل بار ها بپردازند و به صورت مفید رنج های متفاوتی را پوشش دهند.

قطعات تاور کرین

  1. فلش یا بازوی تاورکرین
  2. واحد گردان یا کله قندی
  3. سکشن ها ارتفاعی
  4. پایه تثبیت

تاویر کرین  تاویر کرین                    2

چرا تاور کرین ها سقوط نمی‌کنند؟

برای اینکه بتوانیم این سازه های بزرگ  را در جای خود محکم نگه داریم در اقدام اولیه پایه های این سازه ها را وارد بتن میکنند اگر نیاز باشد با استفاده از تسمه ها و سیم بکسل این جرثقیل ها را در جای خود ثابت نگه میدارند. همچنین پشتت این جرثقیل ها با وزنه های بتنی مهار میشود تا در هنگام بلند کردن بار ها تعادل جرثقیل بر هم نخورد و بتواند در جای خود ثابت بایستد.

نکات کلیدی در تاور کرین ها

  • نوع بار
  • اندازه و شکل بار
  • محل بار و میزان تغییر مکان مورد نظر بار
  • ارتفاع لازم برای بالا بردن بار
  • شعاع عمل مجاز با توجه به تاورکرین و نوع تیر آن
  • وزن بار و ملحقات
  • فضای کافی برای عملیات تیر و اتاقک

تاویر کرین  تاویر کرین                    3

نصب تاورکرین

  1. نصب پایه تاور کرین (فونداسیون)
  2. نصب سکشن اصلی تاور کرین (افزایش ارتفاع تاور کرین)
  3. نصب کله قندی و گردان تاور کرین (بالاترین قسمت تاور کرین)
  4. نصب کن فلش یا بازوی تعادل (قسمت پشتی تاور)
  5. نصب فلش یا بازوی عامل (قسمت جلویی تاور)

مطالب مرتبط: نحوه محاسبه swl سیم بکسل

حرف آخر

در این مقاله از بازرگانی محمود قراچورلو تلاش کردیم که به صورت مفصل و جامع به تاور کرین ها و نحوه نصب و راه اندازی و حتی پیش از آن به نحوه انتخاب جرثقیل مناسب صنعت شما بپردازیم. شما با خواندن این مطلب و ویژگیهای ذکر شده می توانید یک ایده کلی درباره اینکه باید در هنگام انتخاب جرثقیل به چیز هایی توجه کنید داشته باشید. البته بهتر است که همچنان شما همراه خود یک متخصص همراه داشته باشید تا  بتوانید بهترین انتخاب ها را داشته باشید. اگر به این دسته از مطالب علاقه مند هستید میتوانید به قسمت اخبار و مقالات بازرگانی مراجعه نمایید و ده ها مقاله مرتبط را در آنجا مشاهده نمایید. شما میتوانید از طریق راه های ارتباطی قرار گرفته به ثبت سفارش و یا دریافت مشاورده خرید ارتباط برقرا کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *